CASELE DE MARCAT MODELE NOI 2018

CASELE DE MARCAT MODELE NOI 2018

Noua generatie de modele case de marcat pot fi integrate oricarui tip de afacere. Va punem la dispozitie solutii moderne si complete pentru magazine alimentare si nealimentare, HoReCa, case schimb valutar, firme distributie, logistica si depozite cu vanzare prin agenti sau catre distribuitori, dar si pentru spita...

CASELE DE MARCAT MODELE NOI 2018

Noua generatie de modele case de marcat pot fi integrate oricarui tip de afacere. Va punem la dispozitie solutii moderne si complete pentru magazine alimentare si nealimentare, HoReCa, case schimb valutar, firme distributie, logistica si depozite cu vanzare prin agenti sau catre distribuitori, dar si pentru spitale, policlinici, farmacii si institutii publice, regii autonome si ONG-uri.

Tipurile noi de case de marcat pot fi dotate cu Bluetooth precum si cu Baterie de Li-Ion de capacitate mare, ce ofera autonomie extinsa. Totodata, o mare parte dintre ele sunt dotate si cu interfete de LAN ce permit integrarea lor intr-o retea locala. 

ECHIPATE CU TOATE DISPOZITIVELE NECESARE DE CONECTARE LA DISTANTA CU SERVERELE ANAF.

( ATUNCI CAND ACESTEA VOR FI FUNCTIONALE)

Mai multe

CASELE DE MARCAT MODELE NOI 2018 Nu exista produse in cadrul acestei categorii.

Subcategorii

  • Tops

    Toata gama de cantare electronice sunt omologate conform legislatiei europene si din Romania si se pot pune in folosinta fara nici o formalitate: cantar electronic comercial, cantar electronic platforma, cantar electronic cu functie de numarare, cantar electronic cu etichete si cantar electronic functie de verificare.
    Certificatul metrologic pus la dispozitie la achizitionare acopera primul an de folosinta. Dupa aceasta perioada, toate trebuiesc suspuse unui control metrologic pentru obtinerea noului certificat. Aceasta activitatea se realizeaza la un institut sau o societate specializata.

  • Dresses

    Find your favorites dresses from our wide choice of evening, casual or summer dresses!

    We offer dresses for every day, every style and every occasion.